A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Словечанська районна лікарня" Словечанської ОТГ Житомирської області

Подячне слово

Дата: 27.04.2023 15:05
Кількість переглядів: 34

Допомогу майже на 3,5 млн грн отримала від  UNISEF Словечанська лікарня

Світ, кажуть, не без добрих людей. Особливо гостро відчувається це  у теперішніх непростих реаліях, коли в країні йде повномасштабна війна, коли об’єднання спільних зусиль, здійснення добрих і корисних справ є вкрай важливим. Підтримка, безкорисливість,  взаєморозуміння допомагають долати будь-які виклики  та боротися зі злом.

Неодноразово потрібну допомогу  від   благодійників отримувала  КНП  «Словечанська районна лікарня» - один із найважливіших об’єктів соціальної сфери нашої громади.  Нещодавно ж гуманітарна «валіза», причому солідна,  надійшла  нашому закладу  і від  фонду UNISEF в Україні – модульна котельня тепловою потужністю 1000 кВт вартістю  понад 2,6 млн грн та два генератори: відповідно на  50 кВт та 10 кВт   майже  на  23 тис. євро. У грошовому еквіваленті загальна  сума допомоги складає майже 3,5 млн грн.

 Все це  обладнання  дозволить навіть за форс-мажорних ситуацій і медперсоналу, і пацієнтам бути у теплі та  забезпечувати стабільне і своєчасне надання лікарнею медичних послуг населенню в осінньо-зимовий період, особливо   в надскладних умовах військової агресії рф проти України.

Дякуємо   фонду UNISEF за  турботу і надану вкрай необхідну допомогу, за виявлені благородство і  милосердя, за прагнення зробити світ кращим,  адже, попри складнощі  нинішнього життя,  його представники  не забувають про головне – творити добрі справи для людей, дарувати їм надію і віру в добро. За сприяння  у позитивному вирішенні питання щирі слова вдячності  також адресуємо  голові Житомирської обласної військової адміністрації Віталію Бунечку та членам гуманітарного штабу ОВА і зокрема Олегу Рябому.

Хай ніколи не вичерпується  цілюща криниця вашої доброти, а людська вдячність  спонукає на подальші гарні справи, які, безперечно, воздадуться сторицею. Разом нас не подолати жодному ворогу.  Крокуємо до перемоги спільно!

Адміністрація КНП «Словечанська районна лікарня».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень