A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Словечанська районна лікарня" Словечанської ОТГ Житомирської області

Новини

Оголошення про потребу в лікарях

Здоров’я – найцінніший скарб для людини. Зцілювати від недуг покликані медичні працівники , які щоденно, не рахуючись з особистим часом, виконують свої обов’язки, забезпечуючи збереження здоров’я людей.

12:16 24.02.2023

Корисна інформація

Адміністрація КНП «Словечанська районна лікарня» повідомляє, що в лікарні є в наявності інсулінові шприці 1мл (гуманітарна допомога).

11:56 24.12.2022

Гуманітарний вантаж зі Швеції.

Минулого тижня КНП «Словечанська районна лікарня» отримала великий гуманітарний вантаж який надійшов зі Швеції. Отримання вантажу стало можливим завдяки шведській благодійній організації Human Bridge та Міжнародному благодійному фонду «Олива» До складу вантажу увійшли: меблі медичного призначення (крісла - каталки для пацієнтів з ДЦП, тумбочки прикроватні, ліжка та ін.), медичне обладнання (гематологічний аналізатор, інгалятори, фотокалориметр, тонометри та ін.), витратні медичні матеріали, медичний одяг, постільну білизну, ортопедичні засоби та засоби гігієни.

15:47 23.12.2022

Подяка за гуманітарну допомогу

Адміністрація КНП «Словечанська районна лікарня» висловлює слова щирої вдячності БО «Бердичівський благодійний фонд «Оберіг-26» в особі директора Ірини Піскун та раднику голови Житомирської областної ради з Чорнобильських питань Леоніду Антонюку за надану гуманітарну допомогу для нашої лікарні. Дякуємо за небайдужість, самовідданість та готовність прийти на допомогу у цей важкий воєнний час. Окремі слова вдячності депутату Житомирської обласної ради Ігорю Рибинському, голові Словечанської сільської ради Володимиру Трикиші та директору ДП «Словечанський лісгосп АПК» Юрію Макарчуку за координацію волонтерської допомоги. Щиро дякуємо всім хто в такі важкі часи допомагає і наближує нашу перемогу. Слава Україні! Героям Слава!

22:28 09.12.2022

Подяка

Адміністрація КНП «Словечанська районна лікарня» в особі директора Китиці Віталія Володимировича щиро дякує голові Словечанської сільської ради Трикиші Володимиру Олександровичу та депутатам Словечанської сільської ради у виділенні коштів на які було придбано два кисневі концентратори «+BIOMED» на 10 літрів, наявність яких дуже важлива в закладі КНП «Словечанська районна лікарня» для надання медичної допомоги пацієнтам лікарні.

13:10 08.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень